Jeugdorkest

Leerlingen in opleiding of jeugdleden van de muziekvereniging kunnen zich ook aansluiten bij het jeugdorkest van fanfare Vriendenkring Overloon. Het jeugdorkest is een goede voorbereiding of bijscholing voor het meespelen bij het ‘grote orkest’. Jeugdige muzikanten worden begeleidt in het samen spelen met anderen en het repertoire is aangepast aan het niveau. Het orkest staat onder leiding van Will Jacobs uit Oirlo.

Voorwaarden

Om deel te kunnen nemen aan het jeugdorkest dient de leerling minimaal 1 jaar A-opleiding te hebben gevolgd aan de muziekschool. Aan het jeugdorkest is geen maximum leeftijd of niveau verbonden. Belangrijk: Deelnemen bij het jeugdorkest kan niet vervangen worden door deelname aan de muziekvereniging!

Lid worden?

De repetities zijn op zaterdag van 17.15 – 18.15 uur in gemeenschapshuis de Pit in Overloon.
Voor aanmelden of meer informatie neem dan contact op met: Ellen Jansen.

Het is ook mogelijk om een keer te komen proefdraaien!