Jeugdorkest

Jeugdorkest Overloon

Leerlingen in opleiding of jeugdleden van de muziekvereniging kunnen zich ook aansluiten bij het jeugdorkest van fanfare Vriendenkring Overloon. Het jeugdorkest is een goede voorbereiding of bijscholing voor het meespelen bij het ‘grote orkest’. Jeugdige muzikanten worden begeleidt in het samen spelen met anderen en het repertoire is aangepast aan het niveau. Daarnaast mogen de muzikanten meedenken over welke muziekstukken ze willen spelen. Het orkest staat onder leiding van Bart van Bree uit Overloon. Hij is een jonge en enthousiaste dirigent die ervoor zorgt dat iedereen plezier heeft in het maken van muziek!

Voorwaarden

Om deel te kunnen nemen aan het jeugdorkest dient de leerling minimaal 1 jaar A-opleiding te hebben gevolgd. Aan het jeugdorkest is geen maximum leeftijd of niveau verbonden. Belangrijk: Deelnemen bij het jeugdorkest kan niet vervangen worden door deelname aan de muziekvereniging!

 

Lid worden?

De repetities zijn op zaterdag van 16.15 – 17.15 uur in gemeenschapshuis de Pit in Overloon.

De kosten zijn €55,- per leerling per jaar. 

Voor aanmelden of meer informatie neem contact op met:

Ellen Jansen,  e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Het is ook mogelijk om een keer te komen proefdraaien!