Kostumering muziekvereniging

De muziekvereniging heeft in juni 2015 de huidige kostuums aangeschaft bij Jansen en Jansen te Boxmeer. Het kostuum bestaat voor zowel de dames als de heren uit een zwarte pantalon, zwarte colbert, zwarte blouse en zwarte riem. De dames dragen een aqua shoker en de heren een aqua stropdas.

Elk lid van de muziekvereniging krijgt in principe een kostuum van de vereniging in bruikleen. Bij dit kostuum dient men zwarte sokken en geheel zwarte schoenen te dragen, waarvoor men zelf moet zorgen.

Bij ontvangst van het kostuum wordt een overzicht aangeleverd met daarop de wasvoorschriften en het strikken van de stropdas voor de heren en de shoker voor de dames.

Bij alle concerten, serenades en publieke optredens wordt dit kostuum door de leden gedragen. Het is niet toegestaan het kostuum buiten verenigingsactiviteiten te dragen.

De leden zijn verantwoordelijk voor het schoonhouden van het kostuum. Bij inlevering, bijvoorbeeld bij wisseling van kostuum of bij het stoppen als lid van de vereniging, dient het kostuum schoon ingeleverd te worden. Daarvoor dient men het op eigen kosten te laten stomen alvorens het wordt ingeleverd.

Als men een kostuum heeft dat niet meer past, dient men contact op te nemen met de kledingcommissie.

Is het kostuum om de een of andere reden beschadigd of niet meer schoon te krijgen, dan dient dit direct bij de kledingcommissie gemeld te worden. Er zal gezocht worden naar een oplossing. Als het gebeurd is door onverantwoord gedrag van het lid zelf dan zullen de kosten van vervanging door hem / haar zelf vergoed moeten worden.


De kledingcommissie bestaat uit:

Guus Hulsken (bestuurslid), Janneke Logtens en Marian van Os.

Voor vragen betreffende de kostumering kun je contact opnemen met Janneke (06-13609965) of Marian (0478-639007 of 06-20442263).